گروه برق دانشکده سما مسجدسلیمان

در طراحی و اجراي اولین بر ج هاي انتقال نیرو، فونداسیو ن ها هم امتداد با پایه هاي برج در خاك فرو می رفتند بدون آنکه توجه زیادي به شرایط خاك معطوف گردد . بعدها با افزایش وزن و اندازه بر ج ها، فونداسیو ن ها نیز تغییر نموده و بصورت گریلاژهاي فولادي که در زیر پایه قرار می گرفتند در آمدند . اما گریلاژهاي فولادي اغلب دچار خوردگی می شدند و به همین دلیل استفاده ازبالشتک هاي بتنی به جاي گریلاژهاي فولادي ترجیح داده شد . در این حالت قسمت کوچکی از نبشی در داخل ستون بتنی روي بالشتک فرو م ی رفت و انتقال بار از این طریق میسر می گردید. سستی خاك ، تداخل خط با رودخانه و عوامل مشابه دیگر که استفاده از فونداسیون هاي معمول تر را غی ر ممکن می ساخت توجه طراحان را به فونداسیو ن هاي عمی ق مانند شمع جلب نمو د . انواع فونداسیون هایی که امروزه مشاهده می شود نتیجه تغییراتی است که در دهه هاي گذشته در بر ج ها و مکانیزم انتقال بار آنها صورت گرفته است.

 

دریافت فایل

 




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
دانلود فيلم 




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
فیلم انفجار یک ترانسفورماتور فدرت را برای مهندسین عزیز تدارک دیده ایم . مطمئنا این فیلم مورد توجه مهندسین برق و همچنین دیگران قرار خواهد گرفت . ببینید یه ترانس با چه قدرتی منفجر میشود .

 

دانلود فیلمی از منفجر شدن ترانسفورماتور قدرت


دانلود فیلمی از منفجر شدن ترانسفورماتور قدرت دانلود با لینک مستقیم
دانلود فیلمی از منفجر شدن ترانسفورماتور قدرت رمز فایل :www.iran30t.com




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
حتما همه با اثرات مخرب کرونا آشنا هستید. در اینجا چند فیلم که با دوربین مخصوص اثر کرونا را روی خطوط نشان می دهد براتون گذاشتم من که برام جالب بود, امیدوارم ازش استفاده کنین!

 

برای دریافت در یک فایل فشرده اینجا کلیک کنید.

پسورد : ندارد!                                                                                                                            منبع:برق قدرت و تازه های برق و الکترونیک




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
پریز هوشمند
پریز باشعور پریزی‌ست که وقتی کارتان با وسیله‌ی برقی تمام می‌شود اما سیم را از پریز درنمی‌آورید، خودش بعد از 10دقیقه سیم وسیله‌ی شما را بیرون می‌اندازد!!
سیستم داخلی پریز طوری طراحی شده است که با قطع جریان برق از سمت وسیله‌ی برقی، یک LED قرمزرنگ دور پریز روشن می‌شود و به شما اطلاع می‌دهد که سیم را بیرون بکشید؛ هم‌چنین بعد از 10دقیقه یک فنر داخل پریز باز می‌شود و سیم را بیرون می‌دهد. این ایده علاوه بر جلوگیری از بروز اتصال کوتاه در وسیله‌ی برقی شما، از اتلاف هرچند اندک برق جلوگیری می‌کند.




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand

ساخت بزرگترین پل خورشیدی جهان در لندن به پایان رسید

ساخت بزرگترین پل خورشیدی جهان به پایان رسید. پل Blackfriars، بخشی از ایستگاه Blackfriars در شهر لندن می باشد، که در آن از 4400 پانل فتوولتائیک نصب شده استفاده شده است. به نظر می رسد که استفاده از این پانل ها به منظور کاهش انتشار CO2 در این ایستگاه بوده است.

کار بر روی این پروژه در بهار سال 2009 آغاز شد و این ایستگاه برای بازی های المپیک 2012 تکمیل شده بود و در سال مارس 2013 با نصب این پانل های خورشیدی به طور کامل این پروژه به اتمام رسید.

نصب پانل های خورشیدی بخشی از توسعه مجدد گسترده تر از ایستگاه Blackfriars بوده، که شامل یک ورودی جدید در ساحل جنوبی رودخانه تیمز می باشد، چهار سکوی جدید و یک ایستگاه زیر زمینی هم اضافه شده است. این ایستگاه با هزینه 6.5 میلیارد پوند (10.72 میلیارد دلار آمریکا) با هدف افزایش قطار در یکی از شلوغ ترین مسیرهای شمال به جنوب در مرکز لندن ساخته شده است.

مجموعه پانل های پاناسونیک 250Wp، بزرگترین پانل خورشیدی اجرا شده بر روی یک پل در جهان می باشد که در مجموع مساحت 6000 متر مربع (19685 فوت مربع) را پوشش می دهد. حداکثر خروجی این پانل ها 1.1MWp(پیک قدرت 1.1 مگاوات) برآورد شده است و انتظار می رود که 900,000 کیلووات ساعت برق در سال (بیش از نیمی از مقدار مورد نیاز این ایستگاه) تولید شود.

نصب و راه اندازی این مجموعه بسیار پیچیده بود، و مسائلی غیر منتظره از جمله خوردگی قابل توجهی در قسمت قوسی آن و تقویت های لازم برای پل به وجود آمده بود.

آقای Frans van، مدیر عامل شرکت Solarcentury در مورد این پروژه می گوید: "کار ما در پل Blackfriars، دو مزیت کلیدی پانل های خورشیدی را نشان می دهد. اول اینکه، می توان این پانل را در یک معماری یکپارچه برای ایجاد یک بخش افزوده شده خیره کننده در لندن دانست و دوم اینکه می توان آن را پیچیده ترین پروژه مهندسی ادغام شده دانست، که در بالای محوطه احداث، ساخته شده است.

منبع:ekranezhad.blogfa.com




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
مبتکران اهل کره جنوبی با استفاده بهینه از آب سیفون سرویس های بهداشتی شیوه نوینی برای تولید برق در خانه عرضه کرده اند.

سیفون سرویس های بهداشتی منازل به طور متوسط سالانه حدود پنج هزار بار کشیده می شود و اگرچه ممکن است به نظر نیاید اما دانشمندان معتقدند کشیدن سیفون بیشترین میزان مصرف آب در منازل را به خود اختصاص داده و 30 درصد آب خانه ها صرف این کار می شود.

طرفداران محیط زیست سالهاست تلاش می کنند چاره ای برای این میزان آب مصرفی بیابند اما اکنون محققان کره ای شیوه جدیدی برای استفاده از انرژی سیفون سرویس های بهداشتی به یک شکل بهینه شده اند.

تولید برق


گروهی از پژوهشگران کره جنوبی سیستمی ابداع کرده اند که حرکت آب سیفون توالت را به برق در خانه، ترجمه می کند.

علاوه بر این، این شیوه می تواند برای مهار انرژی از دیگر انواع حرکات آب مثلا قطرات باران یا جریان رودخانه نیز به کار گرفته شود.

این دستگاه از مزیت مواد عایق که یک رسانای ضعیف برق هستند اما می توانند از میدان الکترواستاتیک پشتیبانی کنند، استفاده می کند.

وقتی یک ماده عایق در آب قرار می گیرد، یک لایه الکتریکی در بیرون این ماده ایجاد می شود. تفاوت بین آب و لایه عایق می توانند شارژ الکتریسته در الکترود ایجاد کند.

دانشمندان دانشگاه ملی سئول و موسسه فناوری الکترونیک کره(KETI)  یک مبدل ساده عایق برای مهار این انرژی ساخته اند.


آنها دریافتند حرکت یک قطره 30 میکرولیتری برای روشن کردن یک لامپ LED کافی است.

این دانش پژوهان با انتشار یک تصویر ویدیویی نشان دادند که سیستم آنها با جریان قطرات آب توسط سیفون، کار می کند.

اگرچه این سیستم هنوز در مرحله اثبات مفهوم است اما محققان امیدوارند سیستم شان در نهایت بتواند از آب مصرفی سیفون، روشنایی خانه را تامین کند.

آنها می گویند با استفاده از این مهار کننده های انرژی به این مفهوم جدید، کاربرد گسترده استفاده از حرکات طبیعی آب مانند باران، رودخانه و حتی امواج دریا را نشان دادیم.

 

منبع:مهر




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
مدت‌هاست که ایده‌هایی برای جلوگیری از فاجعه‌های هسته ای پیشنهاد می‌شود؛ به خصوص بعد از فاجعه‌ی هسته‌ای فوکوشیمای ژاپن در سال 2011 که بر اثر یک سونامی قدرتمند، آسیب‌هایی بسیار جدی متحمل این کشور شد. حالا دانشگاه MIT طرحی جالب را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای عنوان کرده است.

به نظر شما امن‌ترین مکان برای قرار دادن یک راکتور هسته‌ای کجاست؟ ظاهراً دریا!
نیروگاهی با طراحی اولیه و مفهومی توسط MIT پیشنهاد شده که می‌تواند روی آب‌های عمیق و کیلومترها دورتر از شهرها روی آب فعالیت کند. این طرح مزایای بسیاری نسبت به نیروگاه‌های امروزی هسته‌ای دارد. نیروگاه‌های امروزی دارای مشکلات بسیاری چون خطرات سونامی، زلزله و نشت مواد خطرناک به محیط زندگی هستند، اما چنین طرحی از تمام این موارد مصون است. سونامی‌ها در آب‌های عمیق اندازه موج بسیار کوتاهی دارند، در آب دریا زلزله احساس نمی‌شود و از طرفی سیستمی اضطراری برای این نیروگاه در نظر گرفته شده که زباله‌های هسته‌ای را به جای تخلیه در هوا که ممکن است به نقاط شهری برسد، به صورت گاز در آب تزریق می‌کند.
در کنار این موارد منبع بی‌نهایت و دسترسی آسان به آب را در نظر داشته باشید که می‌تواند منبعی همیشگی و مطمئن برای خنک کردن راکتور باشد؛ برتری بزرگی که "جیکوپو بونجیرونو" از مسئولان این طرح از آن به عنوان "هیت سینک نامحدود" یاد می‌کند.
همان طور که گفته شد این نیروگاه قادر است در شرایط اضطراری گازهای رادیواکتیو را به جای هوا به دریا بفرستد که هر چند خطری مستقیم متوجه مردم ساحل دریاها نمی‌شود، با این حال باز هم از لحاظ مسائل زیست محیطی آلوده‌کننده‌ی محیط دریاهاست و می‌تواند به شکل غیرمستقیم و در دراز مدت بر سلامت انسان تأثیر منفی بگذارد.
این طرح فعلا در حد ایده قرار دارد اما اگر بتواند به مرحله‌ی ساخت برسد، قادر است دستیابی به انرژی هسته‌ای را پاک‌تر، ایمن‌تر و کنترل‌پذیر تر از گذشته کند.




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand




تاریخ: 2 شهريور 1393برچسب:,
ارسال توسط reza alivand
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 75
بازدید دیروز : 17
بازدید هفته : 125
بازدید ماه : 97
بازدید کل : 298781
تعداد مطالب : 190
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

Alternative content