http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=c9e0b45c53a607ee37b544b8f7f0a9b3 لینک دانلود نمونه سوالات دوستان عزیز این لینک به مدت 7 ساعت بعد اپلود بصورت مسقیم قابل دانلود میباشد .
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=4c3129485aaa2dec6b73d07cd3f104c4 لینک دانلود
شرکت فیلیپس نسل جدیدی از لامپهای هوشمند را روانه بازار کرده که از قابلیت تغییر رنگ و کنترل توسط برنامه نرمافزاری تلفن همراه برخوردار است.
جدیدترین مدل از لامپهای هوشمند فیلیپس، BR30 Connected Downlight Lamp نام دارد که در یک بسته سه تایی به همراه یک هاب بی سیم به قیمت 199 دلار عرضه میشود.
لامپ BR30 قادر به تولید رنگهایی در محدوده درجه حرارت 2000 تا 6500 کلوین است.
تفاوت کلیدی بین لامپ BR30 و نسخههای قبلی، شکل متفاوت آن است که نور را هدایت کرده و برای لوسترهای سقفی یا دیوار کوب ها مناسب است. با اتصال هاب به شبکه بیسیم و استفاده از تلفن همراه هوشمند یا تبلت با سیستم عامل آندروید، امکان کنترل کامل لامپ از طریق برنامه نرم افزاری Philips Hue وجود دارد.
گزینههای برنامه نویسی برای استفاده از طیف گستردهیی از رنگها شامل رنگهای سنتی تا طیفهای مختلف قرمز و سبز، در کنار امکان استفاده از لامپ به عنوان زنگ هشدار یا تایمر با استفاده از این برنامه نرم افزاری مخصوص فراهم میشود.
یک گروه از دانشمندان در چین اولین لامپ برقی را اختراع کرده اند که سیگنال وای فای ساطع می کند و برای ارتباط با اینترنت از نظر انرژی بسیار مقرون به صرفه محسوب می شود.
محققان دانشگاه فودان در شانگهای نمونه اولیه از یک فناوری جدید ساخته اند که نام Li-Fi را برای آن انتخاب کرده اند.
کارشناسان مدعی شده اند که این لامپهای ال ایی دی که مجهز به تراشه های میکرو هستند بهتر از اینترنتهای بی سیم در چین کار می کند.در نزدیکی این لامپ برق تا چهار دستگاه می توانند به اینترنت متصل شوند و سیگنال آن با استفاده از فرکانسهای نور به جای امواج رادیویی متصل شوند.
این لامپ نیز دارای یک تراشه میکرو است که عامل ایجاد سیگنال آن است و با سرعت 150 مگابایت در ثانیه کار می کند که به طور قابل توجهی بسیار سریع تر از ارتباطهای وای فای در بسیاری از نقاط از جمله چین تلقی می شود.
ماه آینده قرار است این محققان 10 نمونه از لامپهای برق دارای فناوری Li-Fi و ابزار همراه آن را در جشنواره بین المللی صنعت در شانگهای رونمایی کنند.
کارشناسان اظهار داشتند که این روش ارزانتر، سریع تر و صرفه جوتر در انرژی برای اتصال به اینترنت است و استفاده از آن می تواند در خانه چینی ها به یک روش معمول تبدیل شود.
براساس اظهارات این محققان لامپهای Li-Fi تنها از 5 درصد انرژی لازم برای تأمین انرژی سایر دستگاه های ساطع کننده Wi-Fi استفاده می کند، چرا که این دستگاه ها به سیستمهای خنک کننده برای تأمین اینترنت متکی هستند و میزان مصرف انرژی آنها قابل توجه است.
در هر صورت این فناوری دارای این نقایص است که اگر برق خاموش بشود، ارتباط اینترنت قطع شده و یا اگر لامپ با مانع رو به رو شود فرکانسهای آن به کاربران نمی رسد.
منبع:کنجکاو
دانشمندان برای نخستین بار الکترودی برای باتری ساخته اند که خود ترمیم شونده است؛ یافته ای که راه برای نسل بعدی باتری های بادوام در خودروهای الکتریکی ، تلفن همراه و دیگر وسایل الکترونیکی هموار می کند.
پژوهشگران دانشگاه استنفورد می گویند الکترود خود ترمیم شونده از میکروذرات سیلیکون ساخته شده است که به طور گسترده در صنعت نیمه رساناها و پیل های خورشیدی استفاده می شوند. راز پشت این ابتکار در یک پلیمر کشسان نهفته است که این الکترود را می پوشاند، آن را متصل به هم نگه می دارد و به طور خود به خود ترک های ریزی که در طول عملکرد باتری ایجاد می شوند، ترمیم می کند.
"چائو وانگ" پژوهشگر مقطع پسا دکتری در دانشگاه استنفورد و دو محقق دیگر این پلیمر خود ترمیم شونده را در آزمایشگاه پروفسور "ژنان بائو" استاد مهندسی شیمی این دانشگاه ساخته اند.
این گروه بر روی پوست انعطاف پذیر الکترونیکی قابل استفاده در روبات، حسگرها، دست و پای مصنوعی و دیگر کاربردها فعالیت دارند.
برای پروژه باتری، چائو وانگ نانوذرات ریزی از کربن را به پلیمر افزود تا خاصیت رسانای برق پیدا کند. وی می گوید دریافتیم الکترودهای سیلیکونی وقتی که با پیلمر خود ترمیم شونده پوشش پیدا کنند 10 برابر بادوام تر می شوند. این پوشش پلیمری ترک های ریزی که طی تنها چند ساعت استفاده بر روی باتری ایجاد می شود را ترمیم می کند.
"یی کویی" استادیار دانشگاه استفورد و یکی از مجریان این پروژه گفت : این الکترودها حدود 100 چرخه شارژ شدگی- تخلیه شارژ را تحمل می کنند بدون آنکه ظرفیت ذخیره سازی انرژی چشمگیری را از دست بدهند. این درحالی است که هنوز تا هدف 500 چرخه برای تلفن همراه و سه هزار چرخه برای خودروی برقی راه مانده است. اما این امید وجود دارد و داده های ما حاکی است که این امر شدنی و عملی است.
منبع:کنجکاو
یک شرکت ایتالیایی به نام «کاتالیزور انرژی» (ECAT) پیشسفارشهای نیروگاه همجوشی سرد قابلحمل خود را دریافت کرده است.
این نیروگاه توسط «آندرئا روسی» ابداع شده است.
همجوشی سرد یک ابزار نظری مهارکننده میزان بزرگی انرژی با جوشدادن اتمها به یکدیگر است. همجوشی معمولی فرایندی است که خورشید را نیرودهی میکند و روندی بسیار داغ به شمار میآید.
دانشمندان سالها به دنبال یافتن شیوهای جهت اجرای همجوشی سرد بودهاند که به میزان بالای گرما نیاز نداشته باشد.گفته میشود، تاکنون هیچ کسی به جز روسیه قادر به یافتن شیوهای برای انجام چنین فرایندی نبوده است.
نیروگاه جدید از یک کاتالیزور نوع نیکل به اندازه نانو استفاده میکند و زمانی که هیدروژن به این مجموعه افزوده میشود، گرما و مس مناسب تولید میشود.
نیروگاه ابداعی بسیار کوچک بوده و ابعاد آن به اندازه 20*20*1 سانتیمتر گزارش شده است.
شرکت سازنده 106 عدد از این واحدها را در یک کانتینر تعبیه کرده و تمامی آنها در کنار یکدیگر نیروگاه ECAT 1MW را تشکیل میدهند، که به بهای 1.5 میلیون دلار به فروش میرسد.
منبع:کنجکاو